LittlePrinceHouse.comLittle Pince House je obiteljski pansion sa odličnom atmosferom! Nalazi se na Otoku Pagu u Gradu Pagu. Prednost Little Prince House je to što nudi niže cijene, a omogućava da se iz sigurnosti obiteljske atmosfere našeg pansiona krene u otkrivanje poznatih, ali i ostalih manje poznatih, prekrasnih mjesta u okolici.

Prednost Little Prince House je i to što se nalazi samo 200 metara od mora i velike pješčane plaže koja se, zajedno sa šetnicom, proteže skoro do centra grada Paga. Oko plaže svakodnevno ima različitih sadržaja koji djeci i mladima omogućavaju dodatno uživanje u morskim aktivnostima. Za to vrijeme, malo stariji gosti mogu opušteno uživati ispijajući kavu na terasi nekog obližnjeg kafića ili pak čitajući knjigu dok se izležavaju na udobnoj plaži. Svakako, svi će uzrasti moći uživati kupajući se u čistom jadranskom moru.

Po noći, nezaboravno iskustvo donijeti će šetnja starom gradskom jezgrom i rivom, ili pak sudjelovanje u nekom od ljetnih događanja. Za goste željne ludih noćnih provoda može se organizirati i prijevoz do plaže Zrće koja je jedna od svjetskih top-party destinacija.
Zahvaljujući tome što se naš pansion nalazi na povišenoj poziciji u zapadnom djelu grada Paga ima i prekrasan pogled na cijelu Pašku uvalu.

LittlePrinceHouse.comSvi naši gosti mogu računati na našu pomoć pri informiranju o atraktivnim sadržajima uže i šire okolice. Također, garantiramo i domaće preporuke koje će Vam omogućiti pristup lokalnim sadržajima grada Paga a koji turistima često promaknu.

Uz sve to, gostima nudimo i pomoć oko organizacije dodatnog sadržaja (unaprijed ili po dolasku) po njihovom izboru. Od organiziranje roštilj zabave u dvorištu pansiona do brodskih izleta po skrovitim uvalama otoka Paga.
Temeljni pristup našeg pansiona jest individualizirana, odnosno našim gostima prilagođena usluga. Na taj način zadovoljavamo uvijete koje naši gosti od nas očekuju, istovremeno osiguravajući i kvalitetu.

Fleksibilnost i sigurnost koju omogućava ovakav tip turističkog objekta i naša susretljivost sa svim našim gostima izvrsni su temelj za istraživanje Paga – jednog od dragulja jadranske obale.

Little Prince House